Vervelende klant gooide stoeptegel door raam coffeeshop Happy Days in Hengelo

Vandalisme bij coffeeshop Happy Days in Hengelo: ruiten donderdagavond ingegooid met een stoeptegel door 'vervelende klant'.

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

Bij Coffeeshop Happy Days aan de Emmaweg in Hengelo escaleerde donderdagavond de situatie toen een vervelende klant onder invloed de ruiten van de zaak ingooide. Volgens de bedrijfsleider van de coffeeshop vond het incident plaats vlak voor sluitingstijd, met nog klanten binnen.

Bekende dader bij politie

De bedrijfsleider bevestigde aan Tubantia dat de dader van het vandalisme bekend is bij de politie.

Deze zal verder onderzoek doen naar het incident en de zaak afhandelen.

Het is nog onduidelijk wat de motieven waren achter de daad en of er sprake was van een persoonlijk conflict of andere factoren die hebben bijgedragen aan de escalatie.

Herstelwerkzaamheden in gang gezet

Na de vernielingen moesten de ruiten van de coffeeshop volledig vervangen worden. Vrijdagmorgen is een glasbedrijf langs geweest om de benodigde maten op te nemen.

De bedrijfsleider verwacht dat de reparaties zo snel mogelijk zullen worden uitgevoerd, zodat de zaak weer normaal kan functioneren en de klanten veilig ontvangen kunnen worden.