Welkom op cannabisindustrie.nl

Welkom op cannabisindustrie.nl: een nieuw Nederlands platform over de cannabis industrie in Nederland en buitenland!

0
cannabisindustrie cannabis industrie CBD marktomvang markt wereldwijd cannabis bezorging
- Advertentie -

Cannabisindustrie in Nederland

Coffeeshops kennen we in Nederland inmiddels al meer dan 40 jaar in ons land. Sindsdien is er veel veranderd.

Naast de coffeeshops, zijn de growshops ten toneel verschenen om in de vraag naar kweekbenodigdheden te voldoen

Naast de coffeeshops, zijn de growshops ten toneel verschenen om in de vraag naar kweekbenodigdheden te voldoen. Die vraag heeft op zijn beurt ervoor gezorgd dat er een industrie is ontstaan bestaande uit zadenbanken, plantenvoeding bedrijven, lampenfabrikanten en dergelijke.

De opmars van de coffeeshops heeft op zijn beurt ook gezorgd voor allerlei bedrijvigheid, zoals vloei fabrikanten, glaswerk handelaren, groothandels en allerlei andere benodigdheden.

Cannabisindustrie ontwikkelingen buitenland

Inmiddels is Nederland anno 2020 niet meer het enige land waar cannabis bedrijvigheid plaatsvindt. Als grootste voorbeeld namelijk Canada, dat cannabis op een landelijk niveau legaliseerde in 2018. Talloze Canadese cannabisbedrijven zijn inmiddels naar de beurs gegaan, wat cannabis aandelen kopen nu echt mogelijk maakt. De koersen zijn bovenaan de homepage van onze website te volgen.

De koersen zijn bovenaan onze website te volgen

Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er een groeiende vraag is naar deugdelijke informatie. 

Wat kan je zoal vinden op cannabisindustrie.nl?

Naast artikelen in verschillende categorieën, kan je meer informatie vinden over de wietproef, bieden we een service aan om te werken in de cannabis industrie, een bedrijvengids en een lijst van bonden, stichtingen en media.

Daarnaast ook een opsomming en uitleg van enkele termen, een pagina gewijd aan hasjolie en edibles uitgebreide informatie over cannabis aandelen, en informatie over de legaliteit van cannabis.

Cannabis Industrie Ondernemer van het Jaar 2020

En je kan jouw favoriete cannabis industrie ondernemer nomineren voor de Cannabis Industrie Ondernemer van het Jaar 2020!

Oprichter

Mauro Picavet (rechts) met wijlen Joep Oomen. Foto: Derrick Bergman / Gonzo Media

De oprichter van cannabisindustrie.nl is Mauro Picavet, een ervaren cannabis journalist, website bouwer en secretaris van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod sinds 2016. Mauro is actief sinds 2012 in de cannabisindustrie en heeft een groot netwerk van experts opgebouwd.

Bijdragen

Wij zijn actief op zoek naar columnisten, voornamelijk ondernemers die willen bijdragen met het schrijven van korte stukken (~500 woorden) op een semi-regelmatige basis. Daarmee doelen we op wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. We zijn op zoek naar coffeeshop ondernemers, growshop ondernemers, budtenders, wetenschappers en financieel aangelegde ondernemers en investeerders.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Adverteren

Lid worden via Patreon

Om cannabisindstrie.nl mogelijk te maken, bestaat de mogelijkheid om lid te worden via Patreon naast onze reguliere advertentie opties.

Become a Patron!

Patreon maakt het u en mij makkelijk te kiezen op welke manier u cannabisindustrie.nl wilt steunen.

Andere opties

Dat kan al met een simpele link naar uw bedrijf, maar er zijn ook opties voor een persbericht te laten plaatsen, een banner te laten plaatsen, een interview af te laten nemen met uw bedrijfs woordvoerder of een bedrijfsprofiel te laten maken om een aantal opties te noemen. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden!

Lees ook: onze oprichting Mauro Picavet over de naam, planning en lancering

Op de hoogte blijven? Je kunt ons volgen op Twitter, Facebook, Instagram en Linkedin.