De Beursberichten: aandeel Canopy Growth blijft kelderen in week 28

Meest opvallend in week 28 is dat het aandeel van Canopy Growth blijft kelderen. In week 28 is het de grootste verliezer in De Beursberichten.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 28

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een stijging van 5,74% naar 3,50 dollar. Een week later is het aandeel iets gedaald naar 3,22 dollar: een daling van 8%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 3,01 dollar per aandeel na een stijging van 4,51%. Vandaag is het 2,99 dollar waard: een daling van zo’n 0,66%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 2,76 dollar per aandeel waard. Vandaag is het 2,81 dollar waard: een stijging van 1,81%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 2,65 dollar waard na een daling van 24,29%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 2,24 dollar: een daling van 15,47%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,09 waard na een stijging van 7,18%. Het aandeel is een week later precies evenveel waard.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,39 dollar waard na een stijging van 1,46%. Een week later is weer iets gedaald naar 1,32 dollar: een daling van zo’n 5,03%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,2155 dollar per aandeel na een stijging van 9,78%. Vandaag staat het op 0,2015: een daling van zo’n 6,5%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Aandeel Canopy Growth blijft kelderen in week 28

Meest opvallend in week 28 is dat het aandeel van Canopy Growth blijft kelderen. In week 28 is het de grootste verliezer in De Beursberichten.

Cannabis Industrie Awards 2023