Cannabis Industrie Podcast #3 met gast Doede de Jong

De derde Cannabis Industrie Podcast door cannabisindustrie.nl met de bekendste wietkweker van Nederland: Doede de Jong.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Doede de Jong. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 3 met Doede de Jong

De derde Cannabis Industrie Podcast door cannabisindustrie.nl met de bekendste wietkweker van Nederland: Doede de Jong.

Over Doede

De bekendste wietkweker van Nederland strijdt al decennia voor legalisering van de plant, die hij al sinds de vroege jaren tachtig kweekt bij zijn boerderij in het Friese Appelscha. Doede leidt de maandelijkse VOC vergaderingen en verschijnt regelmatig in de media. Zijn motto: baas in eigen brein.

Besproken in deze podcast:

De wietproef, de undercover ‘CANNA vertegenwoordigers’ ingezet voor growshopwet handhaving, rechtszaak tegen de staat, eerste keer in aanraking met wiet, de jaren 60, Kralingen, cannabis gebruik onder oudere mensen, cananbis onderzoek, zelfbeschikking, Stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, Cannabis Tribunaal, Het Nationale Cannabis Debat, Louk Hulsman, meer cannabis winkels in Canada dan in Nederland, Nederwiet de Moevie, Fryske Himp, Doede’s rechtszaak, Vrouw van Johan van Laarhoven Tukta uit de gevangenis in Thailand, beeldvorming kwekers, Harry Anslinger, baas in eigen brein.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.