Clover Leaf kondigt voltooiing NASDAQ IPO aan en haalt $ 138,3 miljoen op

Clover Leaf verkocht 13.831.230 aandelen voor 10 dollar per stuk en haalt daarmee met de IPO $ 138,3 miljoen op.

0
cannabis belastingen Massachusetts cbd olie coffeeshp dizzy duck den haag 5000 clever leaves zkittlez wiet

Vorige week maakten we al bekend dat Clover Leaf werkte aan een IPO. Enkele dagen later kondigden ze al de voltooing van de IPO aan in een persbericht. Daarvoor verkochten ze 13.831.230 aan voor 10 dollar per stuk.

Clover Leaf Capital Corp. gaat naar de beurs

De aandelen werden op 20 juli 2021 verhandeld op de NASDAQ onder het tickersymbool “CLOEU”. Elke unit bestond uit één aandeel van gewone aandelen van klasse A en één recht om een achtste (1/8 ) van één aandeel van Klasse A gewone aandelen bij de voltooiing van de initiële bedrijfscombinatie van het bedrijf. Zodra de effecten waaruit de deelbewijzen bestaan, afzonderlijk worden verhandeld, zullen de aandelen van gewone aandelen en rechten van klasse A naar verwachting op de NASDAQ worden verhandeld onder respectievelijk de symbolen “CLOE” en “CLOER”.

richten op Amerikaanse bedrijven in de cannabisindustrie met een ondernemingswaarde van $ 200 miljoen

De $138,3 miljoen is meer dan de $125 miljoen die het aanvankelijk wilde ophalen.

Het bedrijf wordt geleid door CEO en voorzitter Felipe MacLean, die de Yntegra Group heeft opgericht en momenteel als CEO fungeert. Hij wordt vergezeld door CFO Luis Guerra, die fungeert als mede-oprichter en Managing Director van Vitax Partners.

Clover Leaf Capital Corp. is van plan zijn zoektocht te richten op Amerikaanse bedrijven in de cannabisindustrie met een ondernemingswaarde van $ 200 miljoen of meer die voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving binnen de rechtsgebieden waarin ze zich bevinden.

Naast Clover Leaf zal ook Intercure uit Israël binnenkort op de NASDAQ zijn genoteerd.