Coffeeshop Indian Dylan in Eindhoven vanaf 21 april weer geopend

Enkele buurtbewoners zijn de coffeeshop echter liever kwijt dan rijk

0
coffeeshops jan van piekeren column werken in de coffeeshops tijdens de corona crisis afhaal horeca gedeelte open dicht coffeeshop roermond Coffeeshop van het Jaar
- Advertentie -

Een van de drukst bezochte coffeeshops van Eindhoven, de Indian Dylan, zal nadat de coffeeshop een jaar is gesloten op 21 april haar deuren weer openen voor klanten.

Update, 31 maart 2023: Coffeeshop Indian Dylan in Eindhoven blijft dicht: vergunning ingetrokken

Na een jaar gesloten te zijn, opent coffeeshop Indian Dylan in Eindhoven op 21 april weer haar deuren

Bij een controle op woensdagavond 9 februari 2022 was namelijk te veel voorraad aangetroffen. Er zou voor dik 300 kilo aan wiet en hasj zijn aangetroffen in verschillende panden, waaronder een opslagcontainer achter de coffeeshop. De inval vloeide volgens het Eindhovens Dagblad voort uit een controle onderdeel van een lopend rechercheonderzoek.

Op 25 april 2022 werd bekend dat de coffeeshop voor een jaar gesloten zou blijven. Uiteindelijk is de datum dat de coffeeshop weer open mag dinsdag 21 februari 2023 zo berichtte Studio 040 eind vorige week.

Goed nieuws voor inwoners in Eindhoven van het deel Gestel, dat een jaar zonder een coffeeshop in de buurt zat. Ook kwamen er ook veel klanten van buiten Eindhoven, mede omdat de coffeeshop makkelijk bereikbaar is.

Buurtbewoners schreven brief naar burgemeester Dijselbloem

Enkele buurtbewoners zijn de coffeeshop echter liever kwijt dan rijk. Zo schreven ze een brief naar de nieuwe burgemeester van Eindhoven, Jeroen Dijselbloem (PvdA). Eerder heeft hij al aangegeven in maart op bezoek te komen in de wijk.