Crowdfunding gestart na dood Zuid Afrikaanse activist Jules Stobbs

Op het moment van publicatie van dit artikel is er al meer dan 5.000 euro opgehaald.

0
- Advertentie -

Eerder schreven we al over de brute moord op de Zuid Afrikaanse cannabis activist Jules Stobbs begin juli. Om zijn achtergebleven partner Myrtle Clarke en hun activiteiten te steunen, is er een gofundme crowdfunding gestart. Op het moment van publicatie van dit artikel is er al meer dan 5.000 euro opgehaald, wat een kwart is van het gehoopte bedrag van 20.000 euro.

Crowdfunding om de strijd die Jules Stobbs voerde voort te zetten

De tekst op de crowdfunding pagina zegt vrij vertaald:

Het verwoestende verlies van Jules Stobbs door een daad van zinloos geweld tijdens een huisoverval een paar weken geleden heeft gevolgen gehad voor alle uithoeken van de cannabisgemeenschap, zowel in Zuid-Afrika als over de hele wereld. Voor degenen die Jules kenden, en voor degenen die hem kenden, was hij een man die boos zou zijn geweest als we ons gevecht hadden opgegeven om onze geliefde plant uit de klauwen van het verbod te bevrijden. Het vuur brandt en onze vastberadenheid is sterker dan ooit. We hebben alle hulp nodig die we kunnen krijgen.

Fields of Green for ALL heeft, met de hulp van Dabstars, besloten om een ​​crowdfunding-campagne te voeren om geld in te zamelen om ons voornemen om door te gaan met onze Cannabis-legalisatie in Zuid-Afrika aan te wakkeren. Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor:

  1. Beveiliging voor de Jazzfarm
  2. Fields of Green for ALL (FGA) Welzijn van personeel
  3. De proef van de plant
  4. FGA’s volledige spectrummanifest voor beleidshervorming
  5. Zuid-Afrikaans nationaal cannabisonderzoek
  6. Stop de politie

Voor meer details over elk van deze sleutelprojecten, ga naar “Jules herinneren – Cannabis kan Zuid-Afrika helpen” op onze website.

Het verlies is onmogelijk om te compenseren, maar de pijn kan wel enigszins verzacht worden. Met de crowdfunding zal de strijd voor cannabis legalisatie in Zuid Afrika voort kunnen worden gezet, ondanks het grote gemis.

Cannabis Industrie Awards 2023