Handelsmerken in EU verleent aan Xebra voor cannabis drankjes

Xebra maakte deze week bekend dat het een aantal handelsmerken in de Europese Unie heeft verkregen voor cannabis drankjes.

0
Xebra Brands
Via PR Newswire
- Advertentie -

Xebra Brands, dat actief meedoet aan de medicinale cannabis tender waarvoor ze recentelijk formeel zijn begonnen met telen, maakte deze week bekend in een persbericht dat het een aantal handelsmerken in de Europese Unie heeft verkregen.

Update, 7 juni: Xebra trekt zich terug uit Nederland, en daarmee de medicinale tender

Dat komt neer op 28 landen en 10 gebieden, voor Xebra’s drankmerken met THC en CBD, waaronder MADCAP-frisdranken, en de slogan Crazy Good, HOLAHI-ijsthee en de slogan It’s High Time, HIGHJACK-energiedrankjes en de slogan Enjoy the Trip, VICIOUS CITRUS limonades en de slogan Lemonade for Renegades, HIGHCASTLE waters en de slogan Drink Like a King en Xebra’s CBD-sportdrank CONQUER.

Medicinale cannabis kweek in Nederland formeel begonnen

Het bedrijf is dus sinds kort ook in Nederland actief, nadat het eerder bekend maakte dat het als een van de vijf bedrijven nog in de running is voor de medicinale cannabis tender. Later maakte het bedrijf bekend dat de faciliteit klaar voor gebruik was en de proefteelt is begonnen. Vorige week is het bedrijf dan ook echt formeel begonnen met kweken.