High Tide (NASDAQ:HITI) vervolgt uitbreiding met nog twee cannabiswinkels in Canada

Nog niet zo lang geleden nam High Tide, wat ook actief is in Nederland na de Grasscity overname, ook al zes cannabiswinkels over in Canada.

0
high tide cannabis winkels canada
Via High Tide
- Advertentie -

Het lijkt bijna een fenomeen te worden. Iedere week als we door de persberichten kijken zit er wel eentje tussen van High Tide (NASDAQ:HITI) dat ze een overname hebben gedaan of een cannabiswinkel hebben geopend of over hebben genomen. Zo ook de afgelopen twee weken, toen ze bekend maakten hun 21ste cannabiswinkel in Ontario te hebben geopend evenals de bekendmaking van de opening van nog cannabiswinkel in Saskatchewan.

High Tide gaat als een speer

“Ik ben erg verheugd dat Canna Cabana nu vertegenwoordigd is in Milton, een van Canada’s snelst groeiende gemeenschappen”, aldus Raj Grover, President en Chief Executive Officer van High Tide, in het persbericht over de opening van de winkel in Saskatchewan. “Nu de pandemiebeperkingen in Ontario versoepelen, zijn we begonnen met het versnellen van ons tempo van het bouwen van nieuwe winkels in de grootste provincie van Canada.”

“(…)blijven [we] ons inzetten voor organische groei in Canada(…)”

“Na onze recente acquisitie van een portefeuille van zes winkels in Regina, en na onlangs verschillende acquisities te hebben gedaan om onze e-commerce aanwezigheid in de Verenigde Staten te versterken, blijven we ons inzetten voor organische groei in Canada”, aldus Raj Grover in het persbericht na de opening van de 21ste winkel in Ontario. “Klanten in Martensville verdienen toegang tot een one-stop-shop voor al hun behoeften op het gebied van cannabis en consumptieaccessoires en ik ben heel blij dat dit vanaf vandaag mogelijk is.”

Nog niet zo lang geleden nam het bedrijf, wat ook actief is in Nederland na de overname van Grasscity, ook al zes cannabiswinkels over in Canada. Daarnaast deden ze nog twee overnames van de e-commerce platforms Daily High Club en DankStop. Sinds 2 juni is het bedrijf te vinden op de NASDAQ.