Cannabis Industrie Podcast #24 met Kenzi Riboulet-Zemouli (ENGLISH)

Cannabis Industrie Podcast #24 met Kenzi Riboulet-Zemouli. Kenzi is een onafhankelijke, interdisciplinaire onderzoeker op het gebied van drugsbeleid (en specifiek de VN), toegewijd aan mensenrechten, ethiek en duurzaamheid.

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Kenzi Riboulet-Zemouli. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt normaal online iedere week op maandag, maar vandaag op dinsdag vanwege technische redenen. Eerder de afleveringen krijgen? Aboneer je op Spotify.

Aflevering 24 met Kenzi Riboulet-Zemouli

Over Kenzi Riboulet-Zemouli

Kenzi Riboulet-Zemouli is een onafhankelijke, interdisciplinaire onderzoeker op het gebied van drugsbeleid, toegewijd aan mensenrechten, ethiek en duurzaamheid. Medeoprichter van non-profitorganisaties FAAATNORML FranceIMCPC & CATNPUD. Gevestigd in Barcelona, Spanje en geboren in Frankrijk.

Kenzi’s website: https://kenzi.zemou.li/

Steun Kenzi op Patreon: https://www.patreon.com/teluobir

Kenzi op Twitter: https://www.twitter.com/teluobir

Kenzi op Linkedin: https://www.linkedin.com/in/teluobir

Besproken in deze podcast

Kenzi’s gepubliceerde studie, studie van Ethan Russo naar Indica/Sativa benamingen, Cannabis confusions studie van Ernest Small, de historische VN rescheduling van cannabis, Kenzi in de New York Times, 193 NGO’s dienen gezamenlijk statement in bij VN over medicinale cannabis, legalisatie in de Verenigde Staten dichtbij (en Mexico), mogelijke negatieve gevolgen daarvan (bad business practices), politiek in Spanje, gevangenschap activistische leider Albert Tió in Spanje, Dinafem inval, experiment met 2 jaar gratis cannabis voor 3000 patiënten in Frankrijk.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.