Ook Stevie van Zandt stapt in de cannabisindustrie met eigen productlijn

Binnenkort zijn Stevie van Zandt's Little Steven's Underground Apothecary voorgedraaide pure joints beschikbaar in Massachusetts.

0
stevie van zandt joints
- Advertentie -

Rock and Roll Hall of Famer, stichtend lid van Bruce Springsteen’s E Street Band, Silvio Dante van The Sopranos, en New York Times bestsellerauteur Stevie Van Zandt kondigde deze week een exclusieve samenwerking aan met Canna Provisions en de in West Massachusetts gekweekte Smash Hits-cannabis.

Binnenkort Stevie van Zandt’s Little Steven’s Underground Apothecary voorgedraaide pure joints beschikbaar in Massachusetts

Canna Provisions kondigde in een persbericht met trots muzikant, artiest, producer, acteur, regisseur, internationale DJ, activist, historicus, leraar, auteur en een van ‘s werelds meest vooraanstaande autoriteiten aan op zowel hedendaagse als traditionele rock en roll, Stevie Van Zandt’s Little Steven’s Underground Apothecary lijn van voorgedraaide pure joints met behulp van Smash Hits cannabis.

Canna Provisions-winkels in Lee en Holyoke Massachusetts zullen de exclusieve verkopers zijn

Canna Provisions-winkels in Lee en Holyoke Massachusetts zullen de exclusieve verkopers zijn van Little Steven’s Underground Apothecary voorgedraaide pure joints die zullen worden gerold met cannabis met een hoog CBD-gehalte en een laag THC-gehalte van Canna Provisions, beschikbaar voor alle 21+ volwassenen.

De wiet is bedoeld om een ​​’krachtig gevoel van welzijn te geven en je endocannabinoïde systeem te verrijken’ met high-CBD en low-THC bloem, dus het is minder een stoned high en meer een full body balancerend effect met opbeurende pep, aldus het persbericht.

De impact van de wereldwijde pandemie was een wake-up call voor Van Zandt, net als voor anderen, voor het belang van persoonlijk welzijn. Hij zou Little Steven’s Underground Apothecary beginnen en een lijn van holistische theesoorten, lolly’s en kaarsen uitbrengen die zijn gemaakt om het immuunsysteem van mensen aan te zetten en hun eigen welzijn te beheersen.

Reactie Stevie van Zandt

“De Verenigde Staten zijn misschien wel het enige land ter wereld dat gezondheidszorg, zowel fysiek als mentaal, als een bijzaak beschouwt. Little Steven’s Underground Apothecary is gemaakt om dat probleem te helpen bestrijden door zich te concentreren op natuurlijke, holistische remedies. Sommige zullen je helpen te ontspannen, andere zullen je energie geven, ze zullen je allemaal helpen om de leiding te nemen over je eigen welzijn,” zegt Van Zandt in het persbericht.

En met zoveel staten die medische of recreatieve legalisatiewetten hebben uitgevaardigd, was het feit dat cannabis federaal illegaal bleef een fout die in de ogen van Van Zandt moest worden rechtgezet.

“(…)een plant die niet alleen veel goeds doet, maar die tijdens COVID heeft bewezen essentieel te zijn(…)”

“We moeten helpen bij het verspreiden van voorlichting over cannabis, destigmatisering en een einde maken aan onrechtvaardige criminalisering van een plant die niet alleen veel goeds doet, maar die tijdens COVID heeft bewezen essentieel te zijn voor het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen,” zegt Van Zandt.

“Je hoeft geen cannabis te roken of het zelfs maar te gebruiken om de nationale legalisatie te ondersteunen, maar voor degenen die het wel gebruiken, wilde Little Steven er zeker van zijn dat hij een benaderbare cannabis met een laag THC- en een hoog CBD-gehalte zou hebben die minder over de recreatieve high, en meer voor mensen die op zoek zijn naar de voordelen van cannabis en cannabinoïden zoals CBD-rijke cannabis voor lichaam en geest,” zegt Meg Sanders, CEO van Canna Provisions, in het persbericht.

Enkele andere beroemdheden wiens naam recentelijk ook op een cannabis productlijn staat zijn Bob Ross, Joe Exotic, Gary Payton, Bob Marley en nog veel meer. Ongetwijfeld zullen er ook nog veel meer volgen.