Tilray Medical lanceert cannabiseducatieplatform in Europa

'WeCare-MedicalCannabis' is een uitgebreide bron voor medische cannabiseducatie en nu beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Portugees.

0
Tilray medical
Via Globe Newswire
- Advertentie -

Tilray (NASDAQ:TLRY) maakte eerder deze week bekend in een persbericht dat het een nieuw cannabiseducatieplatform voor medische professionals in Europa genaamd WeCare-MedicalCannabis heeft gelanceerd.

WeCare-MedicalCannabis is een alomvattende bron voor medische professionals in Europa

WeCare-MedicalCannabis biedt op wetenschap en onderzoek gebaseerde cannabisinhoud die is afgestemd op beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, zorgverleners en patiënten om hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over medicinale cannabis en helpt hen op hun pad om te ontdekken hoe medicinale cannabis het dagelijkse welzijn en de gezondheid kan ondersteunen. WeCare-MedicalCannabis is ontworpen om te dienen als een allesomvattende bron voor inzichten in medicinale cannabis en is nu beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Portugal.

Sascha Mielcarek, algemeen directeur van Tilray Europe, zei in het persbericht: “Als wereldwijde pioniers op het gebied van medicinale cannabis zijn we ons bewust van het gebrek aan toegang tot wetenschappelijk onderbouwde voorlichting over medicinale cannabis. WeCare-MedicalCannabis is in het leven geroepen om die kloof te overbruggen en de nodige middelen te bieden om patiënten, zorgverleners en gezondheidswerkers te helpen met de informatie die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen over medicinale cannabis. Terwijl de legalisering van cannabis zich in heel Europa blijft uitbreiden, zet Tilray Medical zich in om geïnformeerde en betrouwbare begeleiding te bieden aan diegenen die meer willen weten over medicinale cannabis.”

Initiatief sluit aan bij eerdere serie artikelen verschenen op deze website

Het initiatief van Tilray doet direct denken aan een eerdere vijfdelige serie door Jef Martens op deze website voor medische professionals. Zie dan ook onderstaande links bij interesse: