Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 15

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 15.

0
belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Sidney Smeets (D66) trekt zich terug als Tweede Kamerlid

Nog geen week later nadat Sidney Smeets aankondigde de Wietwet te gaan verdedigen in de Eerste Kamer, treedt hij alweer af.

Tweede Kamer commissie J&V vergadert 2 juni over wietexperiment

De Tweede Kamer commissie Justitie & Veiligheid gaat op woensdag 2 juni vergaderen over onder andere het wietexperiment en coffeeshopbeleid.

Coronamaatregelen zorgen indirect voor meer verkeersovertredingen

De coronamaatregelen zorgen indirect voor meer verkeersovertredingen van cannabis in het verkeer als er een speekseltest wordt afgenomen bij een bestuurder.

Gouverneur New Mexico ondertekent cannabis legalisatie wetgeving

De democratische gouverneur Michelle Lujan Grisham van New Mexico ondertekende afgelopen maandag dubbele cannabis legalisatie wetgeving.

Verwachting 20 april (420) in VS goed voor $95 miljoen aan legale cannabis verkoop

De legale verkoop van cannabis zal naar verwachting toenemen vanaf vrijdag 16 april, met $ 95.000.000 voorspeld voor de nieuwe grootste verkoopdag van dit jaar, dinsdag 20 april.

Pepsico brengt energiedrank op de markt in Duitsland met hennepextract

Rockstar energiedrank, overgenomen door Pepsico, komt met een lijn producten met hennepextract voor de markt in Duitsland.

Canopy Growth neemt Supreme Cannabis over in $ 435 miljoen deal

Canopy Growth maakte vorige week bekend in een persbericht dat het alle aandelen van The Supreme Cannabis Company overneemt voor $435 miljoen.

Alfredo Pascual maakt overstap naar investeringsfonds FastForward Innovations

Veteraan cannabisindustrie journalist Alfredo Pascual (bekend van MJBIZDAILY) maakte deze week zijn overstap naar investeringsfonds FastForward Innovations bekend.

Emerald Cup categoriseert voor het eerst op terpenen inhoud

Voor de eerste keer test en sorteert The Emerald Cup inzendingen op basis van terpenen als onderdeel van het beoordelingsproces.

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?