Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 46

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 46.

0
belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Suver Nuver schuldig aan geneesmiddelenwet overtreding, geen straf

Toch is de verwachting dat de stichting in Hoger Beroep zal gaan. Het is namelijk geen vrijspraak, waar de stichting op aaste.

Trimbos THC-Monitor: gemiddelde prijs iets omhoog, THC iets gedaald

Volgens de 2021 THC-Monitor van het Trimbos is de prijs van cannabis in de coffeeshops iets omhoog gegaan, terwijl het THC gemiddelde iets is gedaald.

BES-eilanden: verken gelijktrekken cannabisbeleid met Nederland

De BES-eilanden (Bonaire, Sint-Eustatius en Saba) willen dat er een verkenning wordt gestart om het cannabisbeleid gelijk te trekken met het Nederlandse cannabisbeleid.

Landelijke #normaaloverdrugs campagne gestart

“Drugsverbod is geen drugsbeleid.” Met oneliners zoals deze vraagt de campagne #normaaloverdrugs aandacht voor het huidige, Nederlandse drugsbeleid.

Legale status van cannabidiol (CBD) in Europese Unie blijft onzeker

De Europese Commissie heeft de beslissing om CBD niet als drugs te zien nog niet bekrachtigd. En de INCB gooit mogelijk nog roet in het eten.

Cannabis legalisering in Duitsland: 4,7 miljard per jaar en 27.000 banen

Mocht Duitsland inderdaad overgaan tot de legalisering van cannabis, zou het 4,7 miljard euro per jaar kunnen opleveren en 27.000 banen volgens een nieuw gepubliceerd onderzoek.

Apothekersbond in Duitsland aast op verkoop legale cannabis

De apothekersbond in Duitsland zou maar al te graag de aanstaande legale cannabis gaan verkopen. Alleen daar zijn ze ongeschikt voor.

Republikeins cannabis legalisatie voorstel geïntroduceerd in VS

De Republikeinse Nancy Mace maakte gisteren haar eigen cannabis legalisatie voorstel bekend voor de VS, de States Reform Act.

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?