Cannabis Industrie Nieuwsbrief #7

De zevende cannabisindustrie.nl nieuwsbrief met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #7

Grootste nieuws: 15 mederwerkers cannabiszadenbank Dinafem opgepakt

Minstens vijftien mensen van het bedrijf zijn door de Guardia Civil opgepakt tijdens een antidrugsoperatie in Gipuzkoa. De inval zal gevolgen hebben voor de hele wereld die afhankelijk zijn van de aanvoer en productie van zaden door Dinafem.

Groot, maar slect nieuws uit de VS: de geplande stemming over cannabis legalisatie is uitgesteld tot na de verkiezingen in november.

Analyses

We maakten een analyse over het langslepende proces tegen de oud-eigenaar van coffeeshop Checkpoint uit Terneuzen, Meddie Willemsen. Hij hoorde vorige week de staat 11 miljoen euro van hem eisen. En het is nog steeds niet voorbij.

Bekijk ook ons stuk over de werking van het endocannabinoïde systeem op ieders lichaam.

Columns

Columns verschenen er van Jan van Piekeren, muzikant en medewerker in een coffeeshop, en door Gweedo. Jan schreef over de verkiezingen en het wietexperiment, en hij schreef een column over het werken in de coffeeshop tijdens de corona crisis.

Gweedo schreef over het opwekken van eletriciteit uit industriële hennep en over eigenkweek.

Podcast

Maar een nieuwe podcast deze keer. Een korte, maar interessante podcast met Andy, de eigenaar van cannabiszadenbank Suzy Seeds. Daarin hebben we het over het reilen en zeilen van het runnen van een cannabiszadenbank. En bespreken we het nieuws van Dinafem.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.