Cannabis Industrie Podcast #2 met gast Andrew Arnett (English)

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe podcast over de cannabis industrie in Nederland en buitenland gehost door cannabisindustrie.nl oprichter Mauro Picavet. Tweede gast: Andrew Arnett uit NYC.

Mauro Picavet
Mauro Picavet is de oprichter en eindredacteur van cannabisindustrie.nl, Highlife Cup jurylid, beheerde 7 jaar de Engelse cannabis cultuur website thestonedsociety.com, werkte 3 jaar voor Cannabis News Network, en is de secretaris van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod sinds 2016. Mauro is sinds 2012 actief in de cannabisindustrie.
- Advertisement -
Dutch Passion

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag. 

Aflevering 2 met Andrew Arnett

De tweede aflevering is met Andrew Arnett vanuit Brooklyn, New York City. En is daarom in het Engels.

Andrew was een van mijn correspondenten van The Stoned Society website. Andrew is schrijver, filmmaker en muzikant. Hij schrijft over de drugsoorlog, kunst, reizen en het paranormale. Hij is gepubliceerd in Paranoia Magazine, Feral House, Konbini, Nexus Magazine en The Baltimore Sun. Hij jaagt op spoken met de Brooklyn Paranormal Society. Ook te volgen op Twitter @andrewarnett.

Besproken in deze podcast:

De eerdere website van onze oprichter Mauro Picavet, The Stoned Society. New York, Rick Doblin, cannabis in Vietnam, Harry Anslinger, de opiumhandel, Dana Beal, Chasing the Scream door Johann Hari, Ibogaine, Joep Oomen, Black Lives Matter, president verkiezingen VS in november, synthetische cannabis in Turkije, corona crisis, overlijden Jules Stobbs, Verenigde Naties, John Boehner, thuisteelt, New York City Cannabis Film Festival, Raphael Mechoulam, Amsterdam en coffeeshops in corona tijd.

Klik hier voor Spotify link.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
540VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

204 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
18 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES