De Beursberichten: kleine verliezen op de beurs in week 23

Over het algemeen waren er vooral kleine verliezen te detecteren in de Beursberichten van week 23, met als uitzondering Greenlane dat iets is gestegen.

0
cannabis aandelen beursberichten Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Aurora Cannabis (NYSE:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Tilray (NASDAQ:TLRY) Aphria (NASDAQ:APHA)
- Advertentie -

Het is alweer donderdag vandaag. En dus weer tijd voor De Beursberichten rubriek. Daarin volgen we zes grote beursgenoteerde cannabis bedrijven waarvan hun aandelen zijn te koop op de NASDAQ, waar tegenwoordig alle beursgenoteerde bedrijven heen gaan of al zijn te vinden.

De Beursberichten: week 23

Tot voor kort hadden we zes bedrijven, maar doordat Village Farms International (NASDAQ:VFF) meerderheidsaandeelhouder van wietexperiment teler Leli Holland is geworden, gaan we die voortaan ook volgen in De Beursberichten naast Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC), Tilray (NASDAQ:TLRY), Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB), Cronos Group (NASDAQ:CRON), Greenlane (NASDAQ:GNLN) en High Tide (NASDAQ:HITI)

Sinds recent zijn ook de grafieken hieronder interactieve candle stick varianten. Om de volledige grafiek te zien op mobiel, raden we wel aan om de telefoon een kwartslag te draaien.

Canopy Growth Corporation (NASDAQ:CGC)

Vorige week was het aandeel van Canopy Growth 4,71 dollar waard na een daling van 1,05%. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 4,13 dollar: een daling van 12,31%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Canopy Growth te lezen.

Tilray (NASDAQ:TLRY)

Tilray kende vorige week een daling van 1,88% naar 4,18 dollar. Een week later is het aandeel verder gedaald naar 3,9 dollar: een daling van 6,7%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Tilray te lezen.

Village Farms International Inc. (NASDAQ:VFF)

Vorige week was het aandeel van Village Farms 3,04 dollar per aandeel waard na een stijging van 3,75%. Vandaag staat het op 2,94 dollar: een daling van 3,29%.

Klik hier om alle berichtgeving over Village Farms te lezen.

Cronos Group (NASDAQ:CRON)

Vorige week stond het aandeel op 2,86 dollar per aandeel na een daling van 5,61%. Vandaag is het 2,93 dollar waard: een daling van zo’n 2,45%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Cronos te lezen.

Aurora Cannabis (NASDAQ:ACB)

Vorige week was het aandeel van Aurora 1,57 dollar waard na een daling van 38,91%. Een week later is het iets verder gedaald naar 1,56 dollar: een daling van zo’n 0,64%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Aurora te lezen.

High Tide (NASDAQ:HITI)

Vorige week was het aandeel van High Tide 2,62 waard na een stijging van 11,49%. Het aandeel is sindsdien iets gedaald en staat nu op 2,58 dollar: een daling van 1,53%.

Klik hier om al onze berichtgeving over High Tide te lezen.

Greenlane (NASDAQ:GNLN)

Greenlane stond vorige week op 0,2730 dollar per aandeel na een daling van 7,55%. Vandaag staat het op 0,3: een stijging van 9,89%.

Klik hier om al onze berichtgeving over Greenlane te lezen.

Kleine verliezen op de beurs in week 23

Over het algemeen waren er vooral kleine verliezen te detecteren in de Beursberichten van week 23, met als uitzondering Greenlane dat iets is gestegen.

Cannabis Industrie Awards 2023