Greenlane mag op NASDAQ genoteerd blijven, koers boven vereisten

Greenlane maakte gisteren bekend dat het weer voldoet aan de minimale biedprijsvereiste van 1 dollar onder de NASDAQ regels.

0
greenlane holdings marley natural
- Advertentie -

Greenlane (NASDAQ:GNLN), de groothandel in cannabis accessoires en e-sigaretten en sinds de overname van Concious Wholesale in 2019 ook actief in Nederland, maakte gisteren bekend in een persbericht dat het weer voldoet aan de minimale biedprijsvereiste onder Nasdaq Listing Rule 5550(a)(2) voor voortgezette notering op The Nasdaq Global Market. Bijgevolg voldoet Greenlane nu aan alle toepasselijke noteringsnormen en blijven de gewone aandelen van Klasse A genoteerd aan de Nasdaq Global Market.

Greenlane werd eerder op 25 februari 2022 door Nasdaq van op de hoogte gebracht dat het niet voldeed aan de regel voor de minimumbiedprijs omdat zijn gewone aandelen van klasse A gedurende 30 opeenvolgende werkdagen de slotkoers van $ 1,00 of meer niet haalden.

Om weer aan de regel van de minimumbiedprijs te voldoen, moest het bedrijf een minimum slotkoers van $ 1,00 of meer handhaven gedurende ten minste 10 opeenvolgende handelsdagen.

Aan deze vereiste werd voldaan op 24 augustus 2022, de elfde handelsdag op rij dat de slotkoers van de gewone aandelen van klasse A van het bedrijf meer dan $ 1,00 bedroeg.

Omgekeerde aandelensplitsing Greenlane pakt goed uit

Tot dusver heeft de recent goedgekeurde omgekeerde aandelensplitsing dus goed uitgepakt voor Greenlane. In juni en juli deed het bedrijf achtereenvolgens een update van hun aangekondigde plan om 30 miljoen dollar te generen en verkocht het zijn aandeel in VIBES vloei. Recentelijk kondigde ze daarnaast aan dat het bedrijf zich heeft verzekert van een $15 miljoen op activa gebaseerde lening.

Daarnaast fuseerde Greenlane vorig jaar nog met KushCo, maar kondigde eerder deze maand aan dat het van plan is KushCo alweer van de hand te willen doen.