Cannabis Industrie Podcast #19 met Marijana Cortan (CoffeeshopGiftCard)

Marijana Cortan lanceerde met ingang van 13 oktober 2020 de CoffeeshopGiftcard: een cadeaukaart in de vorm van een creditcard, te besteden bij aangesloten coffeeshops in heel Nederland.

Redactiehttps://cannabisindustrie.nl
Dit artikel is geplaatst door de redactie van cannabisindustrie.nl

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Marijana Cortan van de CoffeeshopGiftCard. De voertaal is over het algemeen Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 19 met Marijana Cortan van de CoffeeshopGiftCard

Over Marijana Cortan

Marijana Cortan lanceerde met ingang van 13 oktober 2020 de CoffeeshopGiftcard: een cadeaukaart in de vorm van een creditcard, te besteden bij aangesloten coffeeshops in heel Nederland.

Wil je je aansluiten bij het platform, of meer informatie ontvangen? Ga dan naar de website: www.coffeeshopgiftcardstore.com

Besproken in deze podcast

Opvallende naam, de coffeeshopgiftcard, vrouwen in de cannabisindustrie, cannabis vs alcohol, bedrijfsleider zijn in een coffeeshop, coffeeshops en corona, speekseltest, het wietexperiment, Van Toorenburg en het CDA, de documentaireserie ‘Cannabis’, onstaan scheiding harddrugs / softdrugs, politiek, Australië, gefaalde legalisatie referendum in Nieuw-Zeeland, Wet Damocles, Forum voor Democratie crisis, Verenigde Staten, politieke partijen analyse, Luxemburg gaat cannabis legaliseren, experiment in Frankrijk, Spanje, Women Grow.

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.

 

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

225VolgersVind ik leuk
656VolgersVolgen
514VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

184 ARTIKELEN0 REACTIES
25 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES