Xebra Brands aandelen ontvangen upgrade naar OTCQB Venture Markets

De Xebra Brands OTC notering heeft een upgrade gekregen naar de OTCQB Venture Markets maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

0
Xebra Brands
Via PR Newswire
- Advertentie -

Toen vorig jaar november Xebra Brands aandelen op de OTC beurs begonnen te handelen, kondigde het bedrijf toen ook al aan dat het direct een aanvraag had gedaan om een upgrade te krijgen naar de OTCQB Venture Markets. Deze week kondigde het bedrijf in een persbericht de voltooiing van de upgrade aan. De ticker blijft onveranderd: XBRAF.

Update, 7 juni: Xebra trekt zich terug uit Nederland, en daarmee de medicinale tender

Xebra ontvangt upgrade naar OTCQB

Bedrijven die willen handelen op OTCQB moeten voldoen aan minimale rapportagenormen, een biedingstest doorstaan en een jaarlijkse verificatie ondergaan. Dat is nu voltooid.

Xebra heeft ook een aanvraag ingediend om zich te laten registreren bij de Depository Trust Company (DTC)

Xebra heeft ook een aanvraag ingediend om zich te laten registreren bij de Depository Trust Company (DTC), die, indien succesvol, haar aandelen elektronisch zal laten clearen en afwikkelen in de Verenigde Staten. De aanvraag is ingediend, valt in het persbericht te lezen.

Xebra handelde daarnaast al op de Canadian Stock Exchange, CSE, onder ticker CSE:XBRA. En op de Frankfurt Stock Exchange (FSE:9YC).

Medicinale cannabis kweek in Nederland formeel begonnen

Het bedrijf is sinds kort ook in Nederland actief, nadat het eerder bekend maakte dat het als een van de vijf bedrijven nog in de running is voor de medicinale cannabis tender. Later maakte het bedrijf bekend dat de faciliteit klaar voor gebruik was en de proefteelt is begonnen. Vorige week is het bedrijf dan ook echt formeel begonnen met kweken.