Het belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje van week 51

Iedere week selecteren we voor de zondag het belangrijkste cannabisindustrie nieuws van de afgelopen week op een rijtje. Vandaag week 51.

0
belangrijkste cannabisindustrie nieuws op een rijtje
- Advertentie -

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?

Merendeel coffeeshops Utrecht zien mogelijke uitbreiding wietproef niet zitten

Het is ook nog niet zeker dat de extra ‘grote stad’ in het wietexperiment ook echt Utrecht gaat worden. Maar de lokale coffeeshops lopen er in ieder geval nog niet warm voor.

D66 Utrecht doet voorstel voor deelname aan wietexperiment

Dat terwijl de lokale SP in Utrecht zich juist achter de coffeeshopondernemers schaart die een deelname aan de wietproef niet zien zitten.

22 wijzigingen doorgevoerd in ontwerpbesluit wietexperiment

Het zijn vooral wijzigingen aan de taal, maar er zijn ook een aantal ingrijpendere wijzigingen voor proefverpakkingen en retour sturen in het wietexperiment.

Signify neemt Osram’s Fluence over voor 242 miljoen euro

De overname zal het wereldwijde groeiplatform voor landbouwverlichting versterken van Signify en hun positie in de aantrekkelijke Noord-Amerikaanse markt voor tuinbouwverlichting uitbreiden, waaronder de cannabisindustrie.

Corona maatregelen: openingstijden coffeeshops voor afhaal ongewijzigd

Ook met de nieuwe corona maatregelen aangekondigd op 18 december mogen coffeeshops voor afhaal hun reguliere openingstijden hanteren.

Gemeente Velsen schrapt schaarse vergunningen in nieuwe coffeeshopbeleid

Coffeeshop vergunningen in de gemeente Velsen zullen niet meer onder schaarse vergunningen vallen na een wijzigingen van het coffeeshopbeleid, voorafgegaan door een uitspraak van een rechter.

Verplaatsingspilot coffeeshops in Rotterdam nog geen succes

Enkele locaties die de gemeente op het oog had waar coffeeshops naar zouden kunnen verhuizen, zijn al afgevallen ‘vanwege bijvoorbeeld de te verwachte impact voor de omgeving‘.

Wist je dat we ook een tweewekelijkse nieuwsbrief hebben?