Cannabis Industrie Nieuwsbrief #57

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #57

Grootste nieuws: Village Farms bevestigt toewijzing wietexperiment, 85% eigenaar Leli Holland

Leli Holland heeft de wietexperiment toewijzing binnen bevestigt het Canadese Village Farms dat 85% van het bedrijf al in handen heeft.

Verder in het nieuws:

Analyses

Volgens een nieuwe Amerikaane studie komt synthetische cannabis vooral voor bij een ongereguleerde markt. Meer dan de helft van die telefoontjes (56%) vond plaats in staten met een restrictief cannabisbeleid, zo bleek uit de studie.

Columns

Er zijn twee columns van mijn hand verschenen in de afgelopen twee weken. Waarvan een over de wietproef geruchtenmolen die weer op volle toeren draait. Onder andere een van de tien toegewezen telers zou toch problemen ondervinden met de locatie.

En eerder vandaag verscheen ook een nieuwe column van mij over cannabis vaporizers en vaporizer onderdelen.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Binnenkort zal ik het overigens weer oppikken met een nieuwe aflevering. Aanmelden om deel te nemen aan de podcast (opgenomen voor het gemak vanachter je eigen computer) kan door mij te mailen op [email protected]

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.