Cannabis Industrie Nieuwsbrief #18

Lees hier de achttiende Cannabis Industrie Nieuwsbrief online met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

Mauro Picavet
Mauro Picavet is de oprichter en eindredacteur van cannabisindustrie.nl, Highlife Cup jurylid, beheerde 7 jaar de Engelse cannabis cultuur website thestonedsociety.com, werkte 3 jaar voor Cannabis News Network, en is de secretaris van de stichting Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod sinds 2016. Mauro is sinds 2012 actief in de cannabisindustrie.
- Advertisement -
Dutch Passion

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #18

Grootste nieuws

Johan van Laarhoven is terug, dus de rechtszaak tegen The Grass Company kan verder volgens het OM.

En verder:

Analyses

Uit een analyse van Leafly blijkt de cannabisindustrie in Verenigde Staten al goed voor 321.000 voltijd banen. Terwijl omgerekend verkocht Canada in 2020 maar liefst 1,7 miljard euro aan legale wiet. Een studie vond daarnaast dat cannabis legalisatie geen aantoonbare invloed heeft gehad in de Verenigde Staten op drugsgebruik door de jeugd, verkeersveiligheid, geweldsmisdrijven of zelfmoordcijfers.

Columns

Met wat hulp van business analist Jef Martens schreef ik een nieuwe column om de vraag te beantwoorden: Is het te laat om in cannabis aandelen te investeren?

En de spanning rondom de uitslagen van de Bibob stijgt, schreef ik in een nieuwe column. Maar tot dusver is het vooral stilzwijgen.

Podcasts

Er verscheen een nieuwe Cannabis Industrie Podcast met OG Naj. OG Naj is een craft grower, -breeder en -hasjmaker wiens werk meerdere keren is bekroond met een prijs.

Veel lees en luister plezier!

Cannabis Industrie Awards 2021

Meer artikelen

Blijf cannabisindustrie.nl volgen

237VolgersVind ik leuk
702VolgersVolgen
529VolgersVolgen

Laatste cannabisindustrie nieuws

Cannabisindustrie.nl redactie

200 ARTIKELEN0 REACTIES
34 ARTIKELEN0 REACTIES
17 ARTIKELEN0 REACTIES
10 ARTIKELEN0 REACTIES