Cannabis Industrie Nieuwsbrief #6

De zesde cannabisindustrie.nl nieuwsbrief met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #6

Grootste nieuws: Johan van Laarhoven uit de gevangenis

Grootste nieuws deze afgelopen twee weken was de vrijlating van Johan van Laarhoven uit de gevangenis in Vught. Wel loopt er nog steeds een onderzoek naar The Grass Company waar hij mede verdachte in is. 30 september gaat daarnaast de documentaire serie ‘Cannabis’ in premiere bij de KRO-NCRV, met een hoofdrol voor van Laarhoven.

Longreads

Lees zeker de analyses over de wereldwijde medicinale cannabis markt, wereldwijde CBD markt en specifiek de hennep proteïne markt.

Columns

Er verscheen een prikkelende column door Marthe Ongenaert. Marthe is doctoraatsonderzoeker aan de Universiteit Gent, Faculteit Recht en Criminologie. Daarnaast is ze verbonden aan het Instituut voor Sociaal Drugsonderzoek. Ze schreef over mogelijk schadelijke bedrijfspraktijken in de cannabisindustrie.

Op cannabisindustrie.nl zetten we in op een verscheidenheid aan mensen die bijdragen aan de website. Om hun mening te geven, maar ook om een kijkje te geven in de cannabisindustrie. Growshops zijn daar een essentieel onderdeel van. Daarom zijn we erg blij met de eerste column van growshop Plantarium uit Nijmegen. Volgende maand de tweede!

Podcasts

Twee nieuwe podcasts. Een met auteur Patrick Dewals uit België, psychiatrisch verpleegkundige, politiek filosoof en de auteur van ‘Medicinale cannabis. Meer dan een medische kwestie’.

En de tweede podcast met Raheem. Raheem komt uit Frankrijk oorspronkelijk en woont al bijna 10 jaar in Amsterdam, waar hij werkt onder andere werkt voor Sensi Seeds. Hij is een cannabisindustrie veteraan.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.