Cannabis Industrie Nieuwsbrief #35

Lees hier de zojuist verzonden 35ste nieuwsbrief online met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #35

Grootste nieuws: Rechtzaak Suver Nuver over cannabisolie: drie hete hangijzers

Jef Martens volgde via een livestream de Suver Nuver rechtszaak naar aanleiding van de cannabisolie die de stichting verstrekt en deed uitgebreid verslag.

Verder in het nieuws:

Analyses

Volgens onderzoek van onderzoekers van de Dalhousie University in Canada, Wageningen University & Research en Bedrocan is er geen genetisch onderscheid tussen ‘Sativa’ en ‘Indica’ cannabis.

Columns

Zojuist verscheen een nieuwe column van Gweedo over de buitenwiet oogst van 2021. Een moeilijk jaar om buiten te kweken, maar toch is het weer gelukt.

Zelf publiceerde ik vorige week een scherpe column over hoe wietexperiment telers nu al een prooi zijn voor ‘Big Marijuana’.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 30 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Cannabis Industrie Awards

De tijd begint te dringen om te nomineren voor de Cannabis Industrie Awards 2021. Niet vergeten dus om je favorieten te nomineren op cannabisindustrieawards.nl

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.