Cannabis Industrie Nieuwsbrief #41

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #41

Grootste nieuws: Amsterdam sluit Boerejongens coffeeshops een week voor affichering

Wie afgelopen week voor een van de Boerejongens coffeeshops staat, stond voor een gesloten deur. De coffeeshopketen moest een week dicht van de gemeente Amsterdam voor het overtreden van de affichering regels. Vanaf gisteren zijn de coffeeshops weer open overigens.

Verder in het nieuws:

Analyses

Staten die cannabis hebben gelegaliseerd in de Verenigde Staten hebben inmiddels voor meer dan 10 miljard dollar aan belastinginkomsten uit de legale verkoop voor volwassenen geïnd. En Akerna maakte de top vijf beste verkoopdagen bekend.

Columns

Zojuist publiceerde we een nieuwe column van mijn hand over de aanstaande grote tabaksvervangers test. Doel ervan is om nadat ik ze allemaal heb geprobeerd en er een review over heb gepubliceerd, kan vertellen welke de beste is in mijn ogen.

En vorige week vroeg ik me hardop af in een column of andere coffeeshops zich nu zorgen zouden moeten maken na de tijdelijke sluiting van de Boerejongens.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.