Cannabis Industrie Nieuwsbrief #67

Lees hier online de nieuwsbrief met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #67

Als eerste wil ik u allen, jullie zijn inmiddels met bijna duizend abbonees, nog het allerbeste wensen voor 2023! Hieronder de gebruikelijke nieuwsbrief.

Grootste nieuws: Kamervragen ingediend over z.s.m. starten volgende fase wietexperiment

In de twintig vragen vraagt Joost Sneller (D66) onder andere naar hoe het zit met de toewijzing van de tiende teler, de bankenproblematiek, de mogelijkheden tot het importeren van cannabis voor recreatieve doeleinden uit Canada en het dwarsbomen van een teler in Groningen door de burgemeester.

Verder in het nieuws:

Analyses

De gegevens die de Canadese overheid in 2022 heeft verzameld via een enquête, schetsen een stabiele situatie van gebruikersvoorkeuren en laten zien dat de legalisering van cannabis effectief verloopt.

In Frankrijk is een daling van de consumptie van cannabis onder jongvolwassenen waargenomen, maar een stijging boven de 35. Ook zijn er geografische verschillen.

Column

Zojuist heb ik een column geschreven over…. Columns. En dan wel de ‘Weirdos’ columns die steevast wekelijks op vrijdag verschijnen bij High Times magazine. Een aanrader om iedere week te checken en dat doe ik aan de hand van drie voorbeelden. En ik doe een oproep aan jullie lezers om zelf eens in de pen te klimmen.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.