Cannabis Industrie Podcast #11 met Dimitri Breeuwer

Dimitri Breeuwer is de voorzitter van stichting CannaWijzer en Stichting Vakbekwaamheid Cannabis Keten (SVCK).

0
cannabis industrie podcast
- Advertentie -

De Cannabis Industrie Podcast is een nieuwe wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. Vandaag Dimitri Breeuwer. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Aflevering 11 met Dimitri Breeuwer

Over Dimitri Breeuwer:

Dimitri Breeuwer is mede-oprichter van cannabis consumentenbond WeSmoke in 2010 en wordt wel eens gekscherend de Rob Geus van de coffeeshops genoemd. Met het huidige stichting CannaWijzer en stichting Vakbekwaamheid Cannabis Keten (SVCK) behartigd hij de belangen van de consument en coffeeshopbezoeker.

Besproken in deze podcast:

De wietproef, persbericht Eric Uleman van CannNext naar aanleiding van nieuw verschenen document na een informatie avond voor mogelijke wietproef gemeenten, de wietwet die in de ijskast is verdwenen, Checkpoint / Terneuzen / Meddie Willemsen, Fyske Himp, Louk Hulsman, ontstaan WeSmoke en overgang in stichting CannaWijzer, Joep Oomen, Derrick Bergman, Stichting Vakbekwaamheid Cannabis Keten, coffeeshops keurmerk Haarlem, Cannabis In Town, coffeeshops in Nederland, documentaire serie ‘Cannabis’ vanaf woensdag op NPO2 (klik hier voor de trailer).

Klik hier voor het Cannabis Industrie Podcast archief.