Cannabis Industrie Nieuwsbrief #32

Lees hier de zojuist verzonden 32ste nieuwsbrief online met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #32

Grootste nieuws: The Growery derde toegewezen wietexperiment teler na BIBOB traject

Via goed ingewijden bronnen kwam tot ons dat The Growery is bevestigd als derde toegewezen teler in het Experiment Gesloten Coffeeshopketen nadat ze succesvol door de BIBOB zijn gekomen.

Verder in het nieuws:

Analyses

De brede inzet van medicinale cannabis kan nog heel lang duren stelt Jef Martens wanneer hij de situatie in Californië vergelijkt met hier in een nieuw stuk getiteld: ‘Artsen hebben meer kennis nodig over medicinale cannabis‘.

Volgens een recent gepubliceerde studie gaat de invoering van de legalisering van cannabis in de VS gepaard met een vermindering van tabaksgebruik onder jongeren.

Columns

In een net gepubliceerde column betoog ik dat cannabis consumenten als volwassenen zouden moeten worden behandeld en de overheid niet zo kinderachtig met ons om moet gaan.

En in een column van vorige week vroeg ik me af in een column of we na Delta-8 THC, ook Delta-10 THC wel moeten willen.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 30 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!