Cannabis Industrie Nieuwsbrief #28

Lees hier de achtentwintigste Cannabis Industrie Nieuwsbrief online met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #28

Grootste nieuws: wietexperiment voor onbepaalde tijd uitgesteld, telers nog niet zo ver

Insiders wisten dit al, maar het kan serieus nog een paar jaar duren. Gisteren publiceerde de overheid daarnaast een AmVB om consultatie en feedback te krijgen omdat ‘wenselijk gebleken om enkele eisen voor coffeeshophouders en aangewezen telers aan te passen of te verduidelijken’.

Ook hadden we zoals eerder aangekondigd in de vorige nieuwsbrief iets te vieren. Ik maakte een terugblik en vooruitblik op een jaar cannabisindustrie.nl en Jef Martens maakte ook een uitgebreide terugblik. Heb je een minuutje? Doe onze enquête en help mee om cannabisindustrie.nl te verbeteren.

Verder in het nieuws:

Analyses

Jef Martens schreef een uitgebreide analyse over een jaar cannabisindustrie in Nederland.

Columns

Zojuist verscheen een nieuwe column van growshop Organic Earth over trends en hypes en een nieuwe column van Rens Hoppenbrouwers over het cultuur verschil tussen Nederlandse en Engelse cannabis liefhebbers.

En vorige week schreef ik zelf een column over het belang van pheno hunting voor de juiste moederplant.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 30 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.