Cannabis Industrie Nieuwsbrief #56

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #56

Grootste nieuws: Raad van State: motiveer afwezigheid internetconsultatie voor elfde stad wietproef

De Raad van State heeft advies uitgebracht over een wetswijziging die een elfde stad zou toevoegen aan het Experiment gesloten coffeeshopketen.

De stichting PGMCG (Stichting Patiënten Groep Medicinaal Cannabis Gebruikers) uit Tilburg heeft bot gevangen bij de rechter nadat het bezwaar had aangetekend tegen het besluit van de gemeente vanwege het opschorten van het cannabis thuisteelt convenant.

Verder in het nieuws:

Analyses 

Legale Canadese kwekers met een vergunning, ook wel Licensed Producers of kortweg LP’s genoemd, hebben in de afgelopen drie jaar 872,4 ton (872.443.000 gram) cannabis vernietigd. Genoeg wiet om vier jaar lang alle coffeeshops in Nederland te bevoorraadden.

De legalisatie van cannabis in verschillende Amerikaanse staten heeft volgens een nieuwe studie, gedeeltelijk gefinancierd door de National Institutes of Health, er niet tot geleid dat tieners cannabis gingen proberen.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Binnenkort zal ik het overigens weer oppikken met een nieuwe aflevering. Aanmelden om deel te nemen aan de podcast (opgenomen voor het gemak vanachter je eigen computer) kan door mij te mailen op [email protected]

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Awards 2023