Cannabis Industrie Nieuwsbrief #61

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #61


Bericht van de sponsor van deze nieuwsbrief (reguliere nieuwsbrief gaat verder hieronder):

Aanstaande vier november organiseert coffeeshopbond Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) een symposium om het 25-jarig bestaan te vieren in het iconische Evoluon in Eindhoven.

Bas van Werven, bekend van BNR en EenVandaag, presenteert vier paneldebatten met topsprekers uit binnen- en buitenland:

  1. Krom en krampachtig: de knelpunten van ons cannabisbeleid
  2. De wietproef en de hobbelige weg naar legalisering
  3. International panel: cannabis in Canada, the USA and Germany
  4. De toekomst van de cannabisbranche: hoe nu verder?

Ook op het programma staan de uitreiking van de Koos Zwart Award 2022 en de presentatie van een boek over 25 jaar PCN, geschreven door Derrick Bergman. Er wordt een lekkere lunch geserveerd en na afloop is er een feestelijke borrel. Inmiddels zijn het programma, de panels en de panelleden bekend.

Toegang is ook mogelijk voor niet-leden. Lees er hier meer over en klik hier om tickets te kopen. Gebruik code ‘cannabisindustrie’ en ontvang 50% korting op je tickets!


Grootste nieuws: Biden kondigt gratie en onderzoek naar herindeling cannabis aan

De aankondiging van Biden, helemaal als cannabis daadwerkelijk wordt ingedeeld, zal grote gevolgen hebben niet alleen voor de Verenigde Staten, maar ook voor de rest van de wereld.

Daarnaast is sinds begin deze maand de nominatie periode van de Cannabis Industrie Awards 2022 begonnen. Dus wacht niet lang en nomineer jouw favorieten via de Cannabis Industrie Awards website!

Verder in het nieuws:

Analyses

Het was 10 oktober alweer vijf jaar geleden dat het wietexperiment werd opgenomen in het regeerakkoord van het kabinet Rutte III. Daarom maakte ik een reconstructie van de belangrijkste gebeurtenissen tot nu toe, keek waar nu staan en blikte ik vooruit.

Podcasts

Voor het eerst in lange tijd een nieuwe Cannabis Industrie Podcast aflevering met Patrick Stevens, werkzaam voor Holigram, één van de tien ingelote wietexperiment telers.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.