Cannabis Industrie Nieuwsbrief #38

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #38

Grootste nieuws: Cannabis regulering in regeerakkoord stoplichtcoalitie Duitsland

Vorige week heeft de stoplichtcoalitie in Duitsland hun regeerakkoord gepresenteerd met daarin klare taal over het overgaan tot het reguleren van cannabis.

Stichting Suver Nuver en Rinus Beintema zijn schuldig bevonden aan het overtreden van de geneesmiddelenwet, maar krijgen geen straf opgelegd.

Verder in het nieuws:

Medicinale cannabis

De IACM organiseerde in maart 2021 een opleidingsdag voor artsen. In een serie van 5 artikelen behandelt Jef Martens de inhoud. Twee daarvan zijn al gepubliceerd, namelijk over basiskennsis voor artsen en toepassingsgebieden.

Columns

Zojuist verscheen een nieuwe column van Gweedo over zijn geheel nieuwe rookervaring en vorige week publiceerden we een growshop column door Organic Earth over de nakende legalisering en wie daarvan gaat profiteren.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Stemmen voor Cannabis Industrie Awards 2021 tot en met middernacht vandaag

Het is nog tot vandaag (30 november) middernacht mogelijk om te stemmen op de genomineerden voor de Cannabis Industrie Awards 2021 via cannabisindustrieawards.nl. Inmiddels zijn er meer dan 3800 stemmen uitgebracht.

Veel lees en luister plezier! En als je dat nog niet hebt gedaan, vergeet uiteraard niet te stemmen!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Awards 2023