Cannabis Industrie Nieuwsbrief #64

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #64

Grootste nieuws: Tilburgers mogen op voorschrift arts medicinale cannabis blijven kweken

Patiënten in Tilburg zullen op voorschrift van hun arts medicinale cannabis mogen blijven kweken in hun huis en/of tuin.

Ter herinnering: vergeet niet te stemmen voor je favorieten in de Cannabis Industrie Awards 2022!

Verder in het nieuws:

Reportage

Afgelopen vier november was het dan eindelijk zo ver. Het lang naar uitgekeken symposium ter ere van 25 jaar Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) vond plaats in het iconische Evoluon gebouw in Eindhoven.

Aan de hand van de notities van Jef Martens en mijzelf, evenals de video’s van de debatten en Koos Zwart Award uitreiking en de presentatie van het boek ‘Een kwart eeuw knokken voor de coffeeshop’ geschreven door Derrick Bergman, doen we vandaag uitgebreid verslag.

Analyses

Jef Martens behandelt in een serie van drie artikelen het document met de uitgangspunten van de Duitse regering voor de legalisering van cannabis. Gisteren publiceerden we deel 3 over de commercie.

Ook vertaalde en gaf hij duiding na het interview van Georg Wurth (Hanverband) met Carmen Wegge (SPD) over de weg naar Europa voor de Duitse cannabis legalisering in een vandaag gepubliceerd artikel.

Podcasts

Recentelijk heb ik weer een nieuwe Cannabis Industrie Podcast aflevering opgenomen met Patrick Stevens, werkzaam voor Holigram, één van de tien ingelote wietexperiment telers.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.