Cannabis Industrie Nieuwsbrief #31

Lees hier de zojuist verzonden 31ste nieuwsbrief online met alle artikelen die je niet mag hebben gemist in de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #31

Grootste nieuws: grootste angsten tegenstanders cannabis legalisering Canada niet uitgekomen

De angst dat het legaliseren van cannabis in Canada zou leiden tot nadelige gevolgen voor de volksgezondheid, is niet uitgekomen volgens een analyse gepubliceerd in het Journal of the Canadian Academy of Child & Adolescent Psychiatry.

Verder telt Nederland 565 coffeeshops in 2021 (een meer dan in 2020) volgens coffeeshopmonitor en leverde een succesvolle WOB procedure 650 pagina’s op aan communicatie tussen ambtenaren en alle aanvragers van het wietexperiment op.

Verder in het nieuws:

Columns

Zojuist verscheen er een nieuwe column van mijn hand over waarom je met verticale integratie geen florerende cannabisindustrie creeërt. De week daarvoor had ik het nog over duurzaamheid wat tijdens het wietexperiment niet uit het oog mag worden verloren. En ik ben inmiddels 5 weken tabaksvrij, wat ik beschrijf in een column na drie weken zonder tabak.

Rens is inmiddels al bijna 3 maanden tabaksvrij en oppert het idee in een nieuwe column om net zoals de V van vegetarisch op een restaurantmenu, ook de P van puur aan het coffeeshopmenu toe te voegen voor wiet die goed puur is te roken.

En er verscheen een nieuwe growshop column door Organic Earth over de buitenkweek en het ‘zomerreces’ voor de binnenkweek.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 30 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.