Cannabis Industrie Nieuwsbrief #43

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #43

Grootste nieuws: Coronamaatregelen versoepelingen, horecagedeelte coffeeshops weer open

Met de versoepelingen van de coronamaatregelen mochten de coffeeshops hun horecagedeelte weer openen 26 januari, maar wel onder voorwaarden zoals 3G.

In ander politiek nieuws is de Eerste Kamer commissie van Justitie & Veiligheid benieuwd wat het regeerakkoord voor invloed heeft op het wetsvoorstel.

Verder in het nieuws:

Analyses

Deel drie in een serie door Jef Martens werd gepubliceerd over de toekomst van cannabis over het beschermen van consument en sector tegen imitatieproducten.

Verder bleek dat er inmiddels 813 cannabis producenten zijn in Canada met een vergunning. Samen voegde de cannabisindustrie volgens Deloitte Canada al $43.5 miljard aan het BBP, 151.000 banen en $ 15,1 miljard aan Canadese belastinginkomsten.

Columns en reviews

Zojuist is een nieuwe column van mijn hand gepubliceerd met daarin een update over het inmiddels meer dan een half jaar te zijn gestopt met het toevoegen van tabak aan joints.

En naar aanleiding van ‘De Grote Tabaksvervangers Test‘ zijn er nog twee reviews van tabaksvervangers gepubliceerd: Kumo en Mount Kailash.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.