Cannabis Industrie Nieuwsbrief #48

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #48

Grootste nieuws: Amsterdamse driehoek openbaart i-criterium plan totdat er regulering is

Onderdeel van het plan is dat totdat er daadwerkelijke regulering is, een ingezetenencriterium moet worden ingevoerd om daarmee eerst de markt te verkleinen. Volgens nieuw onafhankelijk onderzoek door I&O Research in opdracht van de coffeeshopbond BCD haalt het plan weinig uit.

Dat terwijl volgens coffeeshophouders en omwonenden de tijdelijke afschaffing van het i-criterium in Vlissingen heeft geleid tot minder straathandel en overlast en daarmee een succes is.

Verder in het nieuws:

Analyses 

Illegale eetbare cannabisproducten (edibles) bevatten aanzienlijk minder THC dan geadverteerd en pesticiden die niet zijn goedgekeurd voor gebruik op cannabis volgens nieuw Canadees onderzoek.

Meer dan de helft van de Europeanen steunt de legalisering van het gebruik van cannabis door volwassenen en ongeveer 30% van hen is geïnteresseerd in de aankoop ervan, volgens een nieuw onderzoek wat afgelopen week is gepubliceerd.

Columns

Het lijkt wel of de driehoek de aantrekkingskracht van de eigen stad niet eens begrijpt schreef ik over in een column als reactie op het plan om in Amsterdam de toeristen in de coffeeshops te weren.

Podcasts

Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.