Cannabis Industrie Nieuwsbrief #53

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #53

Grootste nieuws: Gemeenteraad Amsterdam debatteert 30 juni over i-criterium coffeeshops

De gemeenteraad van Amsterdam gaat a.s. donderdag 30 juni debatteren over het uitgebreide plan van de driehoek om onder andere het i-criterium in te voeren om daarmee toeristen te weren uit de coffeeshops. In haar recente brief aan de gemeenteraad benadrukt Halsema dat een coffeeshopverbod voor toeristen ‘onvermijdelijk’ is. Drugsexpert August de Loor vreest dat het verbod er ook echt gaat komen en schreef haar een brief.

En er is een Tweede Kamer motie aangenomen om hennepteelt anders te waarderen in de ecoregeling aangenomen. Mogelijk is daarmee de industrie gered.

Verder in het nieuws:

Analyses 
In deel 3 van een serie behandelt Jef Martens meer aanpassingen aan de joint met alternatieven, verschillende vloei en gommiddelen.

Uit onderzoek van de UNIGE en het adviesbureau EBP blijkt dat het hele cannabissysteem in Zwitserland een jaarlijkse omzet van een miljard dollar genereert.

Podcasts
Er is de afgelopen twee weken geen nieuwe Cannabis Industrie Podcast verschenen. Maar inmiddels zijn er al 31 verschenen, dus genoeg om te kiezen uit het archief.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.