Cannabis Industrie Nieuwsbrief #63

Lees hier online de zojuist verzonden nieuwsbrief met al het cannabisindustrie nieuws wat je niet gemist mag hebben de afgelopen twee weken.

0
nieuwsbrief
- Advertentie -

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Nieuwsbrief #63

Grootste nieuws: Ministers verkennen mogelijkheden eerdere start wietexperiment

Ministers Yeşilgöz-Zegerius en Kuipers zijn de mogelijkheden aan het verkennen om eerder te starten met het wietexperiment naar aanleiding van de oproep van de burgemeesters van Breda en Tilburg.

Ter herinnering: vergeet niet te stemmen voor je favorieten in de Cannabis Industrie Awards 2022!

Verder in het nieuws:

Analyses

Het gemiddelde THC-percentage in de populairste (en meest verkochte) wiet steeg in 2022 significant, maar de prijzen van wiet en hasj zijn weinig veranderd schrijft het Trimbos-instituut in de vorige week verschenen THC-monitor.

Het tweede jaarlijkse Leafly Cannabis Harvest Report waardeert legale cannabis op $ 5 miljard, meer dan aardappelen of rijst in de Verenigde Staten.

Columns

Gweedo bezocht eerder deze maand het symposium in Eindhoven ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Platform Cannabisondernemingen Nederland (PCN) en deed verslag in een nieuwe column.

Podcasts

Recentelijk heb ik weer een nieuwe Cannabis Industrie Podcast aflevering opgenomen met Patrick Stevens, werkzaam voor Holigram, één van de tien ingelote wietexperiment telers.

Veel lees en luister plezier!

De nieuwsbrief om de twee weken op dinsdag in je email inbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Cannabis Industrie Awards 2023